Mediterrana

Slovenija

 
 
Bled
 
 
 
 
Bohinj
Mediterrana nudi poletne aktivne počitnice ter smučarske in zimske počitnice v Bohinju. Mediterrana nudi počitnice v apartmajih in hotelih v Bohinju. Bohinj je ena najlepših dolin v osrčju Julijskih Alp. Visoke gore, zeleni gozdovi, lepe planine in senožeti s svojimi lepotami nudijo gostom v Bohinju prijetno počutje.
 
 
 
 
Bovec
Bovec, mesto ob Soči, najlepši evropski reki vas pričakuje preko celega leta, pozimi na bližnja smučišča na Kaninu, poleti na rafting, mogoče na tandem skok s padalom ali kot izgodišče na gorsko turo. Neglede na letni čas je lahko sinonim Bovca šport in svoboda.
 
 
 
 
Celje
 
 
 
 
Garaža
Tukaj gredo objekti, ki so za brisanje.
 
 
 
 
Golte
 
 
 
 
Izola
 
 
 
 
Kobla
 
 
 
 
Kope
 
 
 
 
Koper
 
 
 
 
Kranj
 
 
 
 
Kranjska Gora
Kranjska Gora je gorski turistični kraj in pomembno zimskošportno središče. Leži v zgornjem delu Doline ob izlivu Pišnice v Savo Dolinko, pod vrhovi Vitranca, Male Mojstrovke, Prisojnika in Razorja.
 
 
 
 
Ljubljana
Bela Ljubljana.
 
 
 
 
Maribor
 
 
 
 
Mariborsko Pohorje
Mariborsko Pohorje nudi 220 hektarjev povezanih smučišč in zaradi umetnega zasneževanja tudi garancijo 100 dni smuke. Dodatna ponudba v nočni smuki na 7 km dolgi progi z vrha Pohorja ali mogoče v smučarski šoli in vrtcu na smučeh za otroke omogočajo bivanje še udobnejše.
 
 
 
 
Moravske Toplice
Moravske Toplice ležijo sredi Prekmurja, kjer se stikajo trije značilni svetovi levega brega reke Mure, nižinskega predela Ravensko in Dolinsko ter gričevnato Goričko.
 
 
 
 
Mozirje
 
 
 
 
Novo Mesto
 
 
 
 
Piran
 
 
 
 
Podkoren
 
 
 
 
Podzemelj
Mediterrana nudi počitnice ob reki Krki in najem mobilnih hišk v kampu Podezemelj ob reki Krki v Sloveniji.
 
 
 
 
Podčetrtek
Med vinogradniškimi gričevnatimi pobočji, tik ob slovensko-hrvaški meji, se ob srednjem toku reke Sotle nahaja občina Podčetrtek. Značilno podobo mu daje na videz mogočen grad Podčetrtek.
 
 
 
 
Pokljuka
 
 
 
 
Portorož
Mediterrana nudi družinske počitnice in kratke počitnice ter vikend počitnice v hotelih v Portorožu v Sloveniji. Mediterrana nudi družinske počitnice v Portorožu ter aktivne počitnice v Portorožu ter wellness počitnice v Portorožu.
 
 
 
 
Rogla
 
 
 
 
Slovenj Gradec
 
 
 
 
Smučišče Krvavec
Mediterrana nudi smučanje in zimske počitnice na Krvavcu ter nastanitev v apartmajih in sobah v Eko Termah Snovik pri Kamniku
 
 
 
 
Strunjan
Mediterrana nudi družinske počitnice ob morju in kratke ter vikend počitnice ob morju v Strunjanu v apartmajih Salinera in v hotelu Salinera v turističnem naselju Salinera. Turistično naselje Salinera se nahaja ob cesti, ki povezuje Strunjan s Portorožem in Piranom.
 
 
 
 
Terme Dobrna
 
 
 
 
Terme Olimia
Mediterrana nudi počitnice, predvsem družinske in wellness počitnice v Termah Olimia v Podčetrtku v Sloveniji. Mediterrana nudi družinske počitnice v apartmajih in hotelih v Termah Olimia. Mediterrana nudi wellness počitnice v hotelu Breza ali v hotelu Sotelia v Termah Olimia.
 
 
 
 
Terme Ptuj
Mediterrana nudi počitnice v Termah Ptuj in najem mobilnih hišk v kampu Term Ptuj na Ptuju v Sloveniji.
 
 
 
 
Terme Snovik
Mediterrana nudi počitnice in počitniške pakete v Termah Snovik v Tuhinjski dolini blizu Kamnika v Sloveniji.
 
 
 
 
Terme Topolšica
 
 
 
 
Terme Zreče
 
 
 
 
Terme Čatež
 
 
 
 
Vogel
 
 
 
 
Zreče