Mediterrana

Tečaji jadranja in šola jadranja na Hrvaškem Natisni E-pošta
     

Mediterrana nudi tečaje jadrnja v šoli jadranja v Jezerih na otoku Murter na Hrvaškem. V šoli jadranja na tečeju pridobite veščine jadranja na jadranju v srednjem Jadranu na otoku Murter. Otok Murter je idealno izhodišče za učenje jadranja zaradi geografske lege na sredini Jadranskega morja in bližine Kornatov proti severu ter otokov srednjega Jadrana proti jugu.

Šola jadranja nudi tečaje jadranja in križarjanja v katerih pridobivate znanja in veščine upravljanja z jadrnico ter križarjenja s katerimi pridobljena znanja in veščine utrdite ter tudi pridobitave izkušnje ob podpori inštruktorjev šole jadranja.

Mediterrana nudi tudi jadranje iz Murterja do Italije in iz Murterja do Malte, katera sta namenjena izkušenim jadralcem in tudi udeležencem skipperskega tečaja šole jadranja.

     

 

Ponudba šole jadranja:

Začetniški tečaj jadranja

Nadaljevalni tečaj tehnike jadranja

Nadaljevalni tečaj jadranja osnove križarjenja

Skiperski tečaj jadranja

Gurmansko jadranje

Jadranje preko Jadranskega morja

     

Dobrodošli na predstavitvi tečajev šole jadranja katere nudimo v sodelovanju z Academia Navalis Adriatica d.o.o. (Adriatic Nautical Academy) v Jezerih na otoku Murter na Hrvaškem.

Preko 7.000 udeležencev je že bilo v tej šoli jadranja, ki poleg klasičnih tečajev jadranja (začetni tečaj jadranja, nadaljevalni tečaj tehnike jadranja, skipersi tečaj jadranja) nudi tudi križarjenja na jadrnici, kot je Nadaljevalni tečaj osnove križarjenja na Kornate, Gurmansko križarjenje ali jadrnje preko Jadranskega morja v Italijo ter off-shore jadrnje do Malte.

 

Baza šole jadranja:

ACI marina Jezera

Spletna stran ACI marine Jezera

Narodna parka v bližini

Narodni park Kornati

Narodni park Krka

Z avtom do Jezer na otoku Murter:

Načrt poti do Jezer na otoku Murter

Tečaji jadranja v šoli jadranja na otoku Murter na Hrvaškem

Križarjenja na jadrnici za pridobitev jadralskih izkušenj za utrditev znanj in veščin