Mediterrana

Zakaj rezervirati pri Mediterrani ? Natisni E-pošta

Od ostalih ponudnikov se ločimo predvsem iz razlogov, ki so istočasno tudi naše vodilo pri pripravi in izboru ponudbe:

 • leta izkušenj pri oddaji plovil v najem;

  z oddajo plovil v najem se ukvarjamo že preko 12 let. V tem času smo tudi izbrali poslovne partnerje in njihova plovila zaradi zagotavljanja kvalitetne storitve vsakemu našemu gostu zaradi zagotovitve prijetnih počitnic preživetih na plovilih. Za nas je glavno pravilo kvaliteta storitve zaradi česar tudi ne nudimo vseh plovil v floti naših poslovnih partnerjev, temveč si pridržimo pravico, da katero plovilo iz charter flote našega poslovnega partnerje ni v naši ponudbi. S selekcijo plovil skrbimo, da naši gosti dobijo le plovila na katerih je minimalna možnost napake tekom najema. Pri najemu plovila se odda točno določeno plovilo s točno določeno opremo in letom izgradnje točno določenemu gostu v točno določenem času. Ni namreč zagotovljeno, da je več plovil istega tipa z enako opremo ter istim letom izgradnje na razpolago, zaradi česar vse rezervacije tako najema jadrni in katamaranov kot tudi rezervacije počitnic v apartmajih in hotelih ter mobilbnih hišicah ter vilah opravljamo individualno za vsakega našega gosta. Vsaka rezervacija je tako individualno potrjena na ime gosta v rezervacijskem centru charter družbe ali v rezervacijskem centru hotelske družbe.
 • najem plovil in počitnice v Avstriji, na Cipru, na Hrvaškem, v Grčiji, v Italiji, v Sloveniji, v Španiji in v Turčiji;

  naša ponudba obsega najem plovil in počitnice v Avstriji, na Cipru, na Hrvaškem, v Grčiji, v Italiji, v Sloveniji, v Španiji in v Turčiji. Ponudba obsega tako najem jadrnic, kot tudi najem katamaranov in počitnice v apartmajih in hotelih ter mobilnih hišicah in vilah ob morju, v termah in zdraviliščih ter na smučiščih. Poleg ponudbe najema plovil in počitnic nudimo tudi tečaje v šoli jadranja in križarjenja. Ponudba je prilagojena tržiščem, tako da ne nudimo enake ponudbe na vseh tržiščih.
 • podpora gostom (customer services);

  organiziramo imamo podporo našim gostom. Naši gosti nas lahko kontaktirajo na telefonsko številko navedeno v Voucherju v primeru, da potrebujejo pomoč tako pri nastanitvi kot v primeru pomoči na cesti ali nezgode v kraju bivanja.
 • selekcija poslovnih partnerjev;

  s selekcijo poslovnih partnerjev smo dosegli ponudbo različnih plovil iz različnih charter baz ter široko ponudbo počitnic v apartmajih in hotelih ter mobilnih hišicah ter vilah tako ob morju kot v termah in zdraviliščih ter na ali ob smučiščih.
 • selekcija jadrnic in katamaranov za najem;

  naša ponudba najema jadrnic in katamaranov predstavlja izbor plovil tako da ni nujno, da ponujamo vsa plovila iz charter flote naših poslovnih partnerjev, torej charter družb katera plovila tržimo. Nudimo le plovila naših dolgoletnih poslovnih partnerjev.
 • počitnice v apartmajih, hotelih, mobilnih hišicah ter vilah ob morju ali v termah in zdraviliščih ter na smučiščih;

  ponudba počitnic v apartmajih in hotelih ter mobilnih hišicah in vilah je nadaljevanje naše ponudbe, ki temelji na najemu plovil. S ponudbo počitnc ob morju ali v termah in zdraviliščih ter na smučiščih smo razširili našo ponudbo. Pri pripravi ponudbe počitnic smo izhajali iz enakih izhodišč, kot jih imamo pri najemu jadrni in katamaranov. Tako lahko ponudimo nastanitev v apartmajih v toplicah in zdraviliščih, v smučarskih krajih ter ob morju.